12 prosince, 2006

A jedem dál

Další a další dvouhodinovka je za námi a opět úspěšně. Minulou středu byly třeťáci (bohužel jen holky), jim to kupodivu šlo fakt dobře, až sem to nečekal :). Tímto bych se chtěl třeťákům omluvit za hodně pozdní příspěvek na blog, ale jak už někteří určitě víte, tak nejsem zrovna nejšťastnější člověk co se stability internetového připojení týče, takže asi tak... Základní triky zvládly levou zadní, ale jak se přešlo na pokročilejší věci, tak se frekvence rozbíjení flašek blížila prvákům a druhákům :). Ale jinak super.

Včera se pilně trénovalo s prvákama a druhákama, taky dobré, už se tam začínají rýsovat někteří slibní barmani & barmanky, uvidíme kam se to dotáhne za pár měsíců, ale zatím to vypadá docela slibně.

Včera se už fotilo, fotky bohužel zatím nemám, ale zítra by měly byt, takže jestli pude internet (ale snad jo), tak všechny fotky hodím na naše online fofoalbum (www.picasaweb.google.com/adam.homola) a nějaký nejlepší výběr se dá sem na blog i s komentářem. Uvidíme zítra.

Jo a jinak, už se pomalu začněte formovat do těch dvojic a pokud můžete a máte příležitost, tak už pomaličku můžete začít trénovat doma v těch dvojicích, příště by sme na to mohli možná najet, uvidíme jak to bude vypadat.

Mějte se.

1 komentář:

  1. Doufám, že to srovnání ,,frekvence rozbíjení flašek se blíží druhákům'' bylo myšleno jen obrazně:)...Protože my jsme ještě takové LAMKY:) a třeťáci jsou víc ZKUŠENĚJŠÍ:) co se toho týká...Ještě bys měl dodat, že na to že jsme LAMKY, tak nám to docela jde(některým:)) :D... Jinak je v pohodě, že ten kroužek je, aspoň se něco NOVÉHO naučíme a bude nám to k něčemu... Jen by to chtělo tak 2x týdně...A nejen kvůli kroužku :)... Každopádně flašek budu nosit co nejvíc, aspn se jich zbavím, jen je docela mazec to převážet ráno busem, v Muťkách už je ze mě alkoholik :D... Takže tak... Peace :)

    OdpovědětVymazat