18 prosince, 2006

Předvánoční hodina za námi

Svátky se blíží a s nimi se blíží i mírná pauza barmanského kroužku, který opět nastartuje na nový rok, se začátkem školy. Dnes byla poslední dvou hodinová "lekce" s první a druhou HŠ před svátky. Dnešek se nesl v uvolněnější atmosféře, také díky tomu, že prázdné láhve přinesl jen Jarek a těch zrovna moc nebylo, takže ke konci už skoro nebylo s čím házet.

Dnes byl poprvé v akci použit slavný zelený koberec, který pamatuje nespočet veletrhů vzdělávání, kde nám zachraňuje láhve... Čekal jsem že nám pomůže, ale když se házelo a flašky začaly padat, tak ne a ne se trefit do koberce, takže to dopadlo stejně jako minule - plný koš střepů... Takové koberce by to chtělo aspoň tři a pěkně je tam rozprostřít...

Tentokrát jsme to oživili shakerem, takže se už neházelo jen jednou flaškou, už se do toho zapojil i shaker, do kterého se flašky "chytaly", házeli se z něj a tak podobně. Krátce po svátcích najedeme na dvě flašky, pak na tři... To pak bude teprve zajímavé :).

Až Vás přestane o svátcích bavit válení u televize, tak neváhejte a aspoň trošku si něco natrénujte, ať pak neztrácíme čas opakováním a můžeme se vrhnout na nové věci.

Fotky z dneška jsou už mnohem povedenější než z minula, dnes to má na svědomí můj foťák, takže fotky nejsou rozmazané. Tak jako minule, tady na blogu máte jen výběr, zbytek (dohromady je to 131 fotek) je k nalezení klasicky na našem online fotoalbu, odkaz máte ve světle zeleném panelu na pravé straně. Jinak jen takové malé upozornění, nelekejte se, až tam časem začnou nějaké fotky pomalu postupně ubývat, je to z toho důvodu že Vám nikdo nedá neomezenou kapacitu na ukládání fotek, všude je to nějak omezené. Ještě se tam spousta fotek vleze, ale až to začne být akutní, tak budu postupně vyřazovat ty fotky, které nejsou moc povedené, jsou rozmazané, nebo ty, které si jsou příliš podobné. Prostě staré nekvalitní fotky na úkor nových. Má to i pozitivní stránku, tímhle způsobem se vyřadí nehezké kousky a zbydou jen ty nejlepší fota... Ale neříkám že se to bude dít hned příští týden, zas tak akutní to není.

To by bylo o dnešku a o fotkách, mějte se, připravujte se na Vánoce, zdobte stromečky a trénujte :)

Žádné komentáře:

Okomentovat