19 února, 2007

Po dlouhé době fotky

Zdravím všechny, po dlouhé době jsem nezapoměl foťák, takže jsme něco málo vyfotili. Jen k těm změnám. Sám toho moc nevím a dneska mě docela překvapilo, jak jste byli rozděleni na dvě skupiny. S tím holt nic neuděláme, takže to ode dneška bude muset bývat takhle... Ještě se musí probrat nějaké detaily jak to vlastně bude a pak Vám to hned oznámím. Jinak se připravte že se bude v brzké době opět "vyhazovat".

Další věc: za nedlouho se koupí alkohol, juice, ovoce a podobné nezbytnosti a začneme naostro míchat koktejly a u toho házet se vším možným, ne jen s flaškou nebo shakerem. Mícháním nám to tam velice ožije, takže se můžete začít těšit. V plánu je v brzké době taky další koberec, aby flašky vydrželi i nějaký ten pád. Chystané změny budou rozhodně k lepšímu.

Poslední věc, fotky. Jak jsem dneska říkal, vytvořil jsem nové album i přes to, že většina z Vás chtěla jen jedno a abych to tam promazával. Méně je někdy více, ale co se týče fotek tohle heslo nezastávám, takže všechny ty fotky co jsme zatím nafotili (krom dneška) máte v tom prvním albu a počínaje dneškem se nové fotky budou objevovat v druhém fotoalbu. Odkazy na obě alba máte na pravé straně blogu, v tom zeleném panelu. "fotoalbum" je to staré, kde najdete všechny ty fotky které tam byli doposud a "fotoalbum 2 (aktuální)" je nové, kde jsou fotky z dneška a právě do něj budou fotky v budoucnu přibývat (dokud se nevytvoří fotoalbum 3 :) ). Nemusíte si pamatovat žádnou novou adresu, stačí vždycky skočit sem na blog a tady už máte odkazy.

A jestli jste se těšili na tu hru co sem Vám ráno sliboval a nikde ji tu nevidíte, tak stačí posunout blog trochu dole, je to hned minulý příspěvek. Hodně štěstí při míchání Cosmopolitanu :).

Mějte se a trénujte...

Žádné komentáře:

Okomentovat