19 února, 2007

Zvládnete namíchat Cosmopolitan?

Dneska sem Vám slíbil hru, ve které si můžete vyzkoušet jak se míchá Cosmopolitan. Je to malá flashová hříčka, ve které máte barmana, láhve alkoholu, led a citrony. Úkolem je namíchat co možná nejlepší Cosmopolitan.

Jak se to hraje?

Jednoduše - Hra je v tom červeném okně a spustíte ji kliknutím na tlačítko "Let's Mix". Kliknete na láhev kterou chcete použít, barman ji vezme a vy ji nalejete do shakeru držením toho čudlíku v levo dole ("Pour"). Čím dýl držíte, tím dýl nalévá. Pomocí tlačítka "Pour" dáte do shakeru i led a citron. Až máte v shakeru vše co myslíte že je na Cosmopolitan potřeba (viz. minulý článek), můžete začít shakovat pomocí tlačítka "Shake". Čím dýl tlačítko držíte, tím dýl barman třepe se shakerem. Ale pozor, nic se nesmí přehánět... :). Po dostatečném protřepání klikněte na tlačítko "Serve", čímž se míchání ukončí a barman Váš výtvor ochutná. Podle jeho reakce (schválně si zkuste namíchat něco jiného než Cosmopolitan a sledujte reakce :) ) poznáte, jestli je to špatné, dobré, výborné apod.

Nakonec budete ohodnoceni číselným skóre (maximum je tuším někde kolem 10 000 bodů) a případným doporučením co Vám tam chybí, čeho je tam málo apod.


hra: http://www.liquidlight.co.uk/our_work/rightmix.php


Tak schválně, kdo bude mít nejvyšší skóre? Hodně štěstí!

1 komentář:

  1. super vec, dosť som sa pri tom pobavil, ale nejako neviem odhadnúť barmanove miery, kolko nalieva:o))
    Najviac sa mi páčilo, keď som mu dal ponalievať do shakera sódu a champagne a poriadne som preshakoval....to malo velmi pekný koniec.
    Inak celkom zaujímavý blog

    OdpovědětVymazat