23 května, 2007

Další venkovní házení

Dnes se opět házelo venku, opět kvůli maturitám. Házení venku možná zavedeme jako pravidelnou činnost, vzhledem k praktičnosti, volnosti, sluníčku, nerozbitnosti flašek na trávě apod.Po dlouhé době se zkoušeli i nějaké nové triky, ale víceméně takové jednodušší, které se dají rychle naučit. Bohužel nás krátce po začátku zradil foťák (baterky), ale naštěstí jsme to vykompenzovali mobilem. Z toho důvodu omluvte kvalitu většiny fotek, není to zrovna to nejlepší, ale lepší než nic.
Krátce před koncem se k nám nečekaně přidal i pan učitel Pokorný, který si na vlastní kůži vyzkoušel, že flairing není žádný med. Kdyby ale trošku přidal, tak by to možná šlo, ztraceným případem bych to nenazval :).Z dneška žádné video nemáme, ale dneska večer sem hodím nějaké video z pondělka a zítra taky. Ještě zbývají tři videa, které se tu budou každý den po jednom objevovat.
Fotek je docela dost, pár jich je vyfocených foťákem, zbytek mobilem. Všechno máte na fotoalbu, něco tady, jako vždycky.Tak se mějte, trénujte a v pondělí se uvidíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat