02 května, 2007

Konečně prskavky

A konečně pořádné házení. Po měsíci dubnu přišel měsíc květen, ve kterém nám toho snad tolik neodpadne jako v dubnu. Celkem jsme měli jen 8 hodin, což je snad nejmíň co jsme kdy v jednom měsíci měli.
Dnešní házení bylo skoro jen dívčí záležitostí, z mužského osazenstva byl přítomen jen Vašek. Nevím čím to je, ale vždycky když hážou (skoro) jen holky, tak se stane minimálně jeden úraz. No a nebyla by to Simona, aby se jí něco nestalo. Naštěstí to byla jen drobnost, v porovnání s minulým úrazem.Jak nadpis hlásá, dnešek se po dlouhé době zaměřil na prskavky, kterých je a ještě dlouho bude dostatek. Místnost byla řádně začouzená, ale myslím že to stálo za to. I přes počáteční obavu před popálením se to holky zvládly skvěle.Máme taky natočeny 4 videa, 3 videa jsou holky s prskavkama a jedno je Vašek, kterak trénuje jen tak. Videa se tu budou postupně objevovat v příštích dnech, takže nezoufejte pokud se neuvidíte hned zítra.Fotek je taky spousta a jsou povedené, všechny máte na fotoalbu a výběr tady, jako vždycky. A mimochodem, padl požadavek, jestli bych ty fotky nemohl vypálit na cdčko. Pokud někdo budete chtít vypálit všechny fotky na cd, není problém, stačí když mě do školy přinesete prázdné cdčko (dvd není potřeba, zatím to vše dohromady zabírá cca 120 MB).
Jestli ale můžu poradit, tak si myslím, že bude lepší počkat až na konec školního roku, protože během následujících dvou měsíců budou fotky pořád ještě přibývat... Navíc Vám úplně všechno dávám na internet na to naše fotoalbum - tam se na to můžete mrknout kdykoliv a odkudkoliv a můžete si to z tama stahovat. Ale jak říkám, jestli to někdo chcete na cdčku, tak není problém, stačí přinést prázdné cd a do příště to máte.Tak se mějte, trénujte pěkně na sluníčku venku a těšte se na konec maturit (pak pochopíte) ...

Žádné komentáře:

Okomentovat