21 května, 2007

Tráva, sluníčko a mušky

Dnes jsme využili krásného počasí a poprvé se šlo házet ven, za garáže. Tak jsem se těšil, že sem napíšu že se nerozbila ani jedna flaška, protože se házelo na trávě a jak známo na trávě se jen tak něco nerozbije. Bohužel jedna nejmenovaná slečna, navíc ještě úplně ke konci, jednu flašku rozbila, nárazem do druhé flašky, takže bohužel... Ale nevadí, třeba se nic nerozbije příště :).
Házení venku bylo super, až na všudypřítomné mušky, které neustále létaly do očí... Sice na slunku bylo za pár minut házení příšerné horko, ale nebyla to ještě taková katastrofa, dalo se to zvládnout. Nevím čím to bylo, asi tím sluncem někteří jedinci dostali úpal a začali se dít kraviny :). Některé máme zdokumentované na fotkách, některé i na videu...Ve středu taky asi budeme muset házet venku kvůli maturitám, to ještě nevím. Ale mohli by jsme házet venku i bez maturit, je to docela v pohodě a (skoro) nic se vůbec nerozbije.
Fotek je dost a sou fakt povedené, videa taky. Fotky máte tady (výběr) a na fotoalbu (všechno, i ty kraviny...). Videí je několik, ty sem budu postupně dávat v následujících dnech, co den, to jedno video.Tak se mějte a trénujte (klidně venku)...

Žádné komentáře:

Okomentovat