20 června, 2007

Poslední barmaňák za náma

Tak a je to tady. Konec. Dnešní dvouhodinovkou barmaňák pro tento školní rok definitivně skončil. Bylo to fajn, věřím že jste se toho spoustu naučili, na většině to jde ostatně skvěle vidět. A ti nejlepší budou mít možnost ukázat své umění na veletrhu v říjnu. Ale na to se zaměříme až v září.

Jak jsem slíbil, tak taky plním - stejnokroje - od té doby co jsem Vám o tom říkal (zhruba tak měsíc a půl zpátky) se nekonala žádná porada, nic, co by znamenalo jejich zavedení či zrušení. Takže všechno je tak, jak bylo. Co se týče těch dalších věcí tak sorry, ale nemůžu :).

Co se týče tohoto blogu přes prázdniny - nebojte, nebude tu úplně mrtvo. Nebudou se tu ale nové příspěvky objevovat každý, nebo každý druhý den. Minimálně jednou týdně sem ale určitě něco dám, ať už to bude video, nějaká informace co se týče příštího školního roku apod. Můžete taky očekávat zvýšený výskyt nebarmanských příspěvků. Začátkem školního roku samozřejmě zase najedeme na klasickou šablonu pravidelných příspěvků, ale přes prázdniny se to trošku utlumí. Takže:

Mějte se, užívejte prázdnin, neutopte se ve vodě, nespalte se na sluníčku, nepřehánějte to s alkoholem a nepřepracujte se na praxích :)

V září se zase uvidíme...

Žádné komentáře:

Okomentovat