28 července, 2007

Nepravidelně & nebarmansky

Takhle nějak doklepem tady na blogu poslední 4 týdny prázdnin a pak to zase propukne. Není moc co sem dávat, co by se týkalo barmanství, tak tu udělám teď takové "multimediální dojmy", které doporučuju. Nebojte se, žádné dlouhé eseje, jen ve zkratce:

Filmové okénko:

Byl jsem na Smrtonosné Pasti 4 a pokud je tohle Váš šálek čaje, můžu jednoznačně doporučit. Bruce Willis je i v padesáti pořád ve formě (a Harrison Ford nám příští léto ve čtvrtém Indianu Jonesovi ukáže, že je možné být ve formě i v pětašedesáti).






Herní okénko:

Co se her týče, tak snad po dvou letech, kdy sem nic nehrál jsem si koupil nového Tomb Raidera a je to pořád bomba. Pokud máte rádi dobrodružné hry, vřele doporučuju:





Hudební okénko:

Tady žádné velké překvapení - Linkin Park. Z rádia a televize se na nás pořád chrlí skvělá What I've Done, ale co třeba No More Sorrow? Sice k ní ještě není klip a záznamy z koncertů jsou v hrozné kvalitě, tak sem dám "video", kde k tomu jsou aspoň titulky, ať můžete zpívat zároveň s Chesterem :).





Knižní okénko:

Před pár týdny jsem dočetl několik povídek od mistra hororu, H. P. Lovecrafta a bylo to docela fajn. Teďka zrovna čtu StarCraft: Stín Xel'Nagů. Je to sci-fi věc, žádná špička žánru, nenadchne, ani neurazí. A čte se to docela dobře.

Tak, snad jsem na žádné médium nezpoměl. Pokud se Vám z výše jmenovaných něco líbí, nebojte se a zkuste to, stojí to za to.

Mějte se

Žádné komentáře:

Okomentovat