16 února, 2008

Ples je úspěšně za námi

Včera, to jest 15. 2. 2008, proběhl třetí reprezentační ples naší školy, v kulturním domě ve Strážnici. A proběhl myslím velice úspěšně, v porovnání s minulým plesem. Účast byla hojná a lidi se drželi v sále, což bylo super.


Body programu byly rozhovor s Českou Miss (která studuje na naší škole), barmanská show, ve které se předvedlo duo Štípský & Toman, orientální tanečnice a na závěr samozřejmě tombola, s krásným uzeným selátkem jako hlavní cenou. Celý večer se na to sele jen dívat bylo opravdu za trest.


Ale abychom se dostali k tomu hlavnímu, co nás tady zajímá - barmanská show. Ta proběhla kolem deváté hodiny a konala se bohužel na pódiu, což nebylo nejšťastnější rozhodnutí, kvůli místu a viditelnosti kluků. Proběhla celkem úspěšně, tréma určitě byla, ale kluci to zvládli skvěle.

Barmanskou show máme jak nafocenou, tak natočenou. Zatím tu jsou jenom fotky (které jsou samozřejmě i na fotoalbu), s tím videem to bude trošku na dýl, než to dostanu na YouTube. Ale bude tam a hned jak bude tam, bude i tady.

Tak a já si jdu konečně udělat česnečku :)

Žádné komentáře:

Okomentovat