15 února, 2009

Internetový obchod pro pravé barmany

Chtěli byste doma taky občas trochu potrénovat, ale nechce se vám házet s dědovýma sedmičkama na víno? A místo shakeru používat bůh ví co? Tak si kupte profesionální barmanské vybavení. Od originálních Flairco lahví až vinylové shakery, barmanshop.cz nabízí všechno potřebné.


Osobně na tomhle shopu nakupuji už nějakou dobu a můžu jej vřele doporučit. Jednání vždy perfektní, neustále se rozšiřující nabídka o věci, které u nás neseženete (dovoz z USA) a hlavně super ceny:


BarmanShop.cz - 1.on-line barmanský obchod v ČR nabízí SHAKERY, SPEED OTVÍRÁKY, FLAIR LAHVE, BARMANSKÉ SADY, SPEED RACKY, MIXÉRY, VÝROBNÍKY LEDU, BARMANSKÉ KUFRY, VINYL a NEON program a jiné barmanské pomůcky.

2 komentáře:

  1. Diky za chvalu. Snazime se o to nejlepsi a vzdy uspokojit potreby nasich zakazniku.
    S pozdravem
    Mirek Stejskal-majitel BarmanShopu

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    i my se přidáváme s odkazem na náš nový e-shop http://barman.cz/ je totiž jasné, že barmanské potřeby se skládají z několika nástrojů, bez kterých se profesionální barman neobejde.
    My Vám nabízíme jak profesionální a designové vybavení, tak vybavení pro všechny začátečníky, kteří berou přípravu koktejlů jako svůj koníček.
    V našem e-shopu najdete široký výběr šejkrů, designových speed otvíráků, nalévátek, jiggerů a mnoho dalšího.
    Ideální je mít všechno své vybavení pohromadě, proto nabízíme i několik barmanských sad.

    Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách
    http://barman.cz/12-barmanske-potreby .

    Jsme Vám kdykoliv k dispozici
    team BARMAN.CZ

    OdpovědětVymazat