02 října, 2007

Na dlouho poslední hodina házení

Teda ne úplně poslední, ještě bude jedna hodina s druhou půlkou ve čtvrtek, ale pak nastanou dva týdny bez barmaňáku. Jakto? Kvůli veletrhům vzdělávání, které se konají příští a ten další týden. Příští týden nás čeká veletrh v Břeclavi a pak veletrh v Hodoníně. Já budu přítomen na veletrzích, tudíž se barmaňák ve škole na nadcházející dva týdny pozastavuje.

Poté se opět rozběhne a jak jsem naznačoval dnes, možná se rozběhne v trošku jiné, lepší formě. Možná. To se ještě uvidí. Každopádně na to je času dost.

Dnes se opět házelo u prváků ve třídě (možná naposledy...) a opět se něco rozbilo, něco spadlo a dokonce se i někdo zranil. A to natolik, že dotyčná musela být odvezena na chirurgii do Veselí nad Moravou. Zuzko Zuzko...

Proto když budete trénovat doma, tak radši trénujte ty jednodušší věci a teprve až si budete opravdu jistí s jedním trikem, přesuňte se na druhý. Nemá cenu zkoušet nějaké pokročilé "blbinky", když člověk nezvládne základy.

Opět se fotilo a opět je spousta fotek. Všechny jsou na našem fotoalbu, pár jich je tady. Za nedlouho můžeme začít i s videi...

Tak se mějte, trénujte, ale opatrně!

Žádné komentáře:

Okomentovat