24 listopadu, 2008

vyTopení

Absence aktualizací od veletrhu je jednoduchá - barmaňáky sice probíhají, ale jejich mediální pokrytí nějak pokulhává. Jinými slovy buď zapomenu foťák doma, nebo v kabinetu. A nemá cenu moc psát pouze textové příspěvky ve stylu "no tak jsme dneska házeli a bylo to fajn"...

Dnes tu taky nebudou žádné fotky, i když je to škoda. Protože to, co se dnes dělo, se nám ještě nestalo. Čert vem desítky rozbitých flašek, pohmožděné ruce, nebo rozbitá okna. Urazit flaškou ventil na ústředním topení a tím vypustit půl vody z celého systému, to se nepodaří každý den. Když se daří, tak se daří. Tryskající horkou vodu úspěšně zpacifikoval pan školník a já pak odnosil téměř třicet kýblů vody z naší flairingové místonsti, která dnes připomínala spíš lázně.

Zítřejší barmaňák se proto ruší (bude to trvat sakra dlouho než uschnou ty koberce). A následujících 14 dnů taky nebude žádný barmaňák, protože budu v Praze. Takže další barmaňák by měl proběhnout až někdy v posledním školním týdnu v tomto školním roce.

Takže zatím pilně trénujte (ale opatrně proboha...), ať to za tu dobu nezapomenete.

Žádné komentáře:

Okomentovat