06 července, 2007

Komentáře

Zdravím. Foto ohlédnutí číslo 2 se dnes nekoná, dnes bych Vás chtěl upozornit na jednu drobnůstku co se týče blogu. Někdy ze začátku jsme v barmaňáku chvilku řešili, jestli chcete, nebo nechcete fórum. I když jsem ho měl rozpracované, tak z toho nakonec sešlo. Někteří z Vás říkali ano, někteří ne a většině to bylo jedno. Nechtěl jsem se hrát x týdnů s fórem a Vy byste tam pak nechodili...

Takže věc se má následovně. Blogovací systém, který využívám pro tento blog (www.blogger.com) spadá pod všemocný Google, což znamená že je u něj náš blog jako v bavlnce. A Google poslední dobou docela aktivně přistupuje k nám, jakožto k Česku a na náš online trh. Z toho vyplývá lokalizace jeho služeb do naší mateřštiny. A jednou takovou přeloženou službou je i Blogger.

Takže pokud jste čirou náhodou někdy chtěli komentovat nějakou novinku, přidat k ní svůj názor a vybafla na Vás ta anglická stránka, nezoufejte. Teď to máte v češtině, takže je to velice jednoduché. Stačí pod novinkou kliknout na odkaz "0 komentář(e,ů)" a to by v tom byl čert aby jste se v následující stránce nevyznali. Do toho největšího pole prostě napište svůj komentář, pak opište písmena na obrázku do toho malého pole pod tím (ochrana kvůli spamu) a je to.
Pokud máte účet u Googlu (jste u něj registrovaní), klikněte na identitu Google/Blogger. Pokud chcete zůstat v anonymitě, klikněte na Anonymní a pokud chcete uvést Vaše jméno či přezdívku, tak klikněte na Jiný. Pak kliknete Publikujte svůj komentář a je to!

Simple & Easy :)

A na základě Vaší aktivity v komentářích se udělá, nebo neudělá fórum. Časem samozřejmě, až někdy v průběhu první poloviny školního roku (nejdřív).

Mějte se

Žádné komentáře:

Okomentovat