04 prosince, 2006

První (dvou) hodina úspěšně za námi...

Dneska proběhla uplně první dvouhodinovka barmanského kroužku, účast byla všichni prváci a všichni druháci (moc lidí :) ). Z mého pohledu to dopadlo docela dobře, příště už snad bude slibovaný koberec a pokud se mě to podaří domluvit, tak i nějaký kazeťák a mohlo by se to rozjet naplno.

Koberec bude naprostá nutnost, stejně tak i prázdné láhve. Čekal sem že se jich tam pár rozbije, ale že se jich tam rozfláká TOLIK, to mě fakt překvapilo (ale to k tomu patří). Jen doufám že flašek bude dostatek a že se to děcka naučí rychle, protože nevím nevím, jestli bude zásobování pravidelné. Takže "děcka", jestli tohle čtete, tak do příště určitě doneste co nejvíc prázdných flašek. Čím víc, tím líp. Kdo jich donese nejvíc, tak mu sem na blog napíšu pochvalu :).

Jinak ve středu budou třeťáci, takže doufám, že až skončí kroužek ve středu, tak zbydou aspoň nějaké flašky, abych měl s čím trénovat i já :).

Takže si to zopakujeme: flašky (co nejvíc), cdčko s nějakou dobrou hudbo na míchání, foťák (jen jeden, ne že si každý vezmete svůj :) ) a hlavně TRÉNUJTE! Bez trénování to nepude...

Žádné komentáře:

Okomentovat