14 prosince, 2006

První fotky

Zdravíčko všem, konečně se v barmaňáku fotilo, konečně ty fotky mám a hlavně mě konečně jede internet natolik, abych je sem (a na fotoalbum) mohl dát. Hurá!

Co vás už asi tolik nepotěší je to, že drtivá většina fotek je rozmazaná... Nevím proč, když je to foceno s bleskem, opravdu netuším. Ale nezoufejte, příště vezmu foťák já, někomu ho předám a vysvětlím jak s tím zacházet a to už budou super fotky, bez jediné šmouhy :). Chtěl jsem ho vzít už posledně, ale bylo mě řečeno, že foťák tam někdo přinese, tak sem ho nebral...

Jinak fotky jsou dobré, ste tam tuším skoro všichni a některé flašky jsou pěkně zachycené ve vzduchu, jen škoda toho rozmazání. Příště, až to někdo budete fotit, tak pokud chcete mít super fotky, tak tam s tím foťákem můžete klidně pobíhat tam a zpátky, ať to tu pak pěkně vypadá, ať se máme čím pochlubit :).

To by bylo k focení, další věc: cdčka - ten příšerný Ditin kazeťák z roku 1980 jsme se třeťákama zavrhli a půjčili jsme si tuším od sekretářky lepší mašinku, takže to tak budeme dělávat pořád, ať nám to tam pěkně zvučí (ale s mírou samozřejmě). Takže jestli někdo chcete, tak si klidně přineste vlastní cdčka s hudbou, jestli to podporuje mptrojky nevím, ale nesázel bych na to, takže radši klasické cdčka :). Zatím si můžete nosit skoro cokoliv, protože tam bude hudba "jen tak" na pozadí, míchat na ni nebudem, na to je ještě čas... Ale jen prosím vás žádné mega techna, dechovky, vážnou hudbu a podobné "úlety", jasné? :).

Žádost o nošení prázdných flašek platí nonstop, protože kdo ví, kdy se dočkáme koberce, na ten spoléhat nemůžeme... Takže kdo máte možnost, tak pořád nás zásobujte flaškama a nemusíte jen v pondělí (prváci & druháci), nebo jen ve středu (třeťáci), flašky tam můžete nosit neustále, budou potřeba. Pořád budeme dělat nové a nové triky, tzn. složitější triky, tzn. láhve budou padat... Já taky možná něco přinesu, uvidíme jak se mě to podaří domluvit...

Tady máte jen některé fotky, sem nebudu nikdy dávat desítky fotek, vždycky jen pár. Kompletně všechny fotky najdete na našem online fotoalbu - www.picasaweb.google.com/adam.homola. Jinak adresu máte i v tom světle zeleném pravém panelu tady na blogu, kdyby někdy něco .).

Tak se mějte, užívejte života a trénujte :)

Žádné komentáře:

Okomentovat