16 ledna, 2007

Plno změn na začátku nového roku...

Dobrý den přeju, omlouvám se za pozdní příspěvek na blog když byl kroužek včera, ale měl jsem nějaké problémy s uploadováním fotek jak sem, tak na fotoalbum. Každopádně teď už je vše v pořádku a jako vždy některé fotky naleznete tady a zbytek se nachází na našem fotoalbu, odkaz máte napravo.

Jak nadpis hlásá, včera bylo oznámeno několik změn, které se v brzké době budou konat. Jedna velká změna už nastala a to pro prváky a třeťáky. Vzhledem k nezájmu a malé účasti třeťáků jim byl barmanský kroužek zrušen a ve stejnou dobu ve středu, první dvě hodiny, jej místo nich mají prváci. Tahle novinka se zase nezamlouvá některým druhákům, protože "prváci to májí 2x týdně a my jen jednou, to není fér" :). Já vím, ideální by to bylo dvakrát týdně pro všechny, ale nevím nevím jestli se mě to podaří domluvit, je to trošku komplikovanější. Každopádně si na tohle téma promluvím ke konci ledna s nejvyšším a uvidíme, jestli něco vymyslíme.

Včera ráno, těsně před kroužkem mě napadla zajímavá věc a to sice "papírky". Vzhledem k tomu, že náš kroužek nemá dané nějaké striktní pravidla, osnovy, nebo něco podobného a můžeme si jej v rámci možností utvářet a upravovat ke spokojenosti většiny, tak mě napadlo se zeptat budoucích barmanů co se jim na kroužku nelíbí, co by stálo za to změnit/zrušit/upravit. Radši sem rezignoval na přímé otázky a odpovědi, to bych z vás moc názorů nevyloudil, takže jsme to udělali formou anonymních textů na papírcích, které jsem si potom doma pročetl. A nekterým jsem se smál nahlas :). Naštěstí drtivá většina kritiky byla konstruktivní, takže to všechno v pondělí prodiskutujem a začnem dělat na změnách a všechno bude jen lepší a lepší.

Včera jsme přesedlali z jedné na dvě flašky. Někteří jedinci z toho byli mírně v šoku, jiní to už zkusili (prváci ve středu). Ale abych pravdu řekl, tak sem se docela divil, jak to skoro všem šlo, čekal sem že tohle bude spíš problém, ale opak byl pravdou. Zatím jsme se poměrně krotili, na divočejší komba s dvěma flaškama ale taky příjde, nebojte se že ne. Pak tři flašky, časem i čtyři (ale to se první musím naučit já...). Jinak to šlo opravdu více než dobře, jen mě trochu zklamalo to, že mě to padalo víc než obvykle, to bude určitě tím nevyspáním. Jak jsem přišel domů, tak jsem vytřepával z vlasů a oblečení střepy :). Ale jinak všechno fajn.

Počínaje příštím pondělkem začne spousta změn, tou nejvýraznější bude zredukování stavu lidí, holt se bude "vyhazovat". Tím docílíme toho, že nás bude míň, zbydou jen ti, ve kterých opravdu něco je a bude pro ně více času na trénování. Další změny naznačím příště, některé už zítra. Ale příštích několik hodin bude určitě zajímavějších, to je jistota.

To by bylo pro dnešek všechno, trénujte a hlavně nezpomeňte na "domácí úkol"...

Žádné komentáře:

Okomentovat