25 září, 2007

Druhá hodina házení

Druhá pro první skupinu prváků. Druhá a velice úspěšná, protože pokud se nepletu, tak se rozbila jen jedna jediná flaška, což je od minula velký pokrok. Za to chválím. Dnes se první skupina přiučila jeden trik "za zádama", tak doufám, že ho budete do příště umět, ne jak s tím točením. :)Dnes nám tam dělali křoví Jonáš a Michal, dva zkušení flair barmani (ehm...). Od nich jste mohli okoukat nějaké pokročilejší triky a různé způsoby spolupráce dvou barmanů. Na to taky dojde, nebojte se. Prohazování flašek a další podobné věci, všechno budeme zkoušet a trénovat.

Až v tom budete dobří, tak si pak můžete prohazovat shakery při míchání, skleničky s drinkem a další různé věci. Ale na to všechno dojde.

Minule sem foťák zapoměl, dnes jsem si ho vzal, ale zapoměl jsem ho doma nabít, tudíž nám zhruba v půlce hodiny odešla baterka. Sorry :).

Některé fotky máte tady na blogu, zbytek fotek je na našem fotoalbu (odkaz zde, nebo v pravém zeleném panelu). Takhle to bude bývat vždycky. Nemá cenu sem dávat všechno, tady budou pokaždé jen ty nejlepší, nebo nejzajímavější fota a na fotoalbu bude kompletně všechno.

Tak se mějte a trénujte...

Žádné komentáře:

Okomentovat