18 září, 2007

První hodina barmaňáku v novém školním roce

Dnes proběhla první hodina našeho barmaňáku v tomto školním roce. Jednalo se zatím pouze o polovinu prvního ročníku, druhá polovina bude mít barmaňák ve čtvrtek. Tu opravdu první hodinu minulý týden nepočítám, ta byla jen "vysvětlovací". Dnes se poprvé házelo.
Přišel jsem do hodiny s pěti flaškama a odcházel jsem s prázdnýma rukama. To se ale dalo čekat a minulý rok to bylo taky tak. Časem to půjde a nerozbije se nic. Zatím se řešily jen opravdu základy a otočení, pokročilejší věci budeme dělat postupně, až se k nim dopracujeme.A až nastane ten pravý čas, tak budeme míchat koktejly se vším všudy. Včetně ledů, ovoce, sirupů a dalších nezbytností. To pak už bude o něčem jiném. Do té fáze se ale přesuneme až budete mít základy "v ruce".
Co se fotek týče, tak fotit se bude skoro vždycky a všechno se pak uploaduje (nahraje) na naše internetové fotoalbum. Je to rozhodně lepší a elegantnější řešení, než to každou chvilku pálit na cdčko, nebo dvdčko. Takhle se na to podíváte ještě ten stejný den na internetu, můžete si to z něj klidně stáhnout a cdčko se vypálí třeba až na konci roku, všechno pěkně dohromady. Jinak tady na blogu bude vždycky jen několik fotek k textu, řekněme ty nejzajímavější fotky a zbytek fotek bude na fotoalbu, kde budou úplně všechny. Permanentní odkaz na fotoalbum najdete v tom zeleném panelu na pravé straně, nebo tady v textu.
Na tom našem fotoalbu můžete vidět fotky z barmanského kroužku z minulého roku a dokonce i z Veletrhů vzdělávání v Hodoníně a Břeclavi. Můžete na ně mrknout a uvidíte co Vás čeká a nemine, až se dopracujeme k pokročilejším věcem...Videa se taky budou natáčet a taky je sem budeme dávat, tak jako minulý rok. Videa se už nenacházejí na fotoalbu, ale na Youtube pod mým profilem. Ale nemějte strach, že by Vám nějaké uteklo. Aktuální videa sem budu vždycky dávat včas a kdyby se jich jeden den nahromadilo nějak moc, tak sem na zbývající dám alespoň odkaz.

Těšte se na další hodinu a trénujte... :)

Žádné komentáře:

Okomentovat