29 září, 2007

Páteční házecí road trip

Hrstka dobrovolníků, kteří jedou na Veletrh do Hodonína souhlasila a místo pátečního lenošení a válení se doma se jelo házet. Bohužel se to konalo bez Mirky a Jarka, ale co už. Původní idea byla taková, že se bude trénovat ve Strážnici v parku. Bohužel, ranní počasí (vyjížděli jsme v deset) nás přesvědčilo, že to nebude ten nejlepší nápad a už už to vypadalo, že se akce zruší.



Naštěstí je Gabča z dálky, tak se jelo až do Mikulova a než se tam přijelo, počasí začalo být lepší. Před samotným trénováním následoval ještě oběd v pěkné restauraci v Mikulově, kde jsme doplnili síly. Pak se hledalo místo na házení. Z časových důvodů jsme zůstali v Mikulově a někoho napadlo, že můžeme trénovat na "tamtom kopci, jak je tam ta kaplička". Poté, co jsme málem zapadli s autem v blátě (cestou nahoru na kopec) jsme si to rozmysleli a jeli jsme házet do amfiteátru opodál.



Tou dobou nám počasí už přálo, sluníčko svítilo a bylo docela teplo, jen trochu foukalo. Házení jako takové se opravdu vydařilo a zase se natrénovalo několik kousků, jak na trávě, pódiu, tak i stojanech na lavičky (nebo jak se to jmenuje).



Z celé akce máme bohatou videodokumentaci - 13 videí. Dneska sem šoupnu "jen" těchto 5 videí a zítra zase nějaké další. A všechny jsou fakt povedené! :)



Všem 4 co se účastnili bych chtěl poděkovat za účast a ochotu jet někam ve svém volném čase.



Díky a mějte se.

Žádné komentáře:

Okomentovat